ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα προϊόντα με σήμανση “Άμεσα διαθέσιμο” αποστέλλονται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

Αναλυτικά τα κόστη των μεταφορικών:
Εντός Αττικής: 6.50€
Εκτός Αττικής: 7.50
Νησιά: 8.50€
Δυσπρόσιτες περιοχές: 10.00€* (Θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά)

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 – 18:00.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η υπηρεσία πληρωμής με αντικαταβολής στο κατάστημα μας είναι Δωρεάν.

*ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εάν η περιοχή στην οποία γίνεται η αποστολή είναι δυσπρόσιτη ενημερώνεστε τηλεφωνικά από το κατάστημά μας. Ανεξάρτητα από το σύνολο της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή χρεώνετε επιπλέον 10.00€

Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 5 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€

Για παραγγελίες άνω των 500€, χωρίς την χρήση του τρόπου πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από το eshop μας, μπορείτε να πληρώσετε μόνο με:
Τραπεζική κατάθεση ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στα γραφεία της ACS όπου θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

*Λόγω του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.