ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 1 εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Παρακαλείσθε τα έξοδα να είναι του εντολέα έτσι ώστε η εταιρεία μας, να λαμβάνει το συνολικό ποσό της παραγγελίας. Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ να αναγράφετε ως αιτιολογία: το επώνυμο και το όνομά σας. Μετά την κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης  στο Futuremobiles84@gmail.com ή καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο 2117252257 τις εργάσιμες ώρες & μέρες.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δικαιούχος: ΔΗΜΗΤΡΑ Α. ΜΟΣΧΟΥ
IBAN: GR9401719090006909162234081

2. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ*

Πληρώνετε όταν θα σας παραδοθεί με courier το αντικείμενο που έχετε παραγγείλει. 

Για παραγγελίες άνω των 500€, χωρίς την χρήση του τρόπου πληρωμής μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από το eshop μας, μπορείτε να πληρώσετε μόνο με:
Τραπεζική κατάθεση ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα στα γραφεία της ACS όπου θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

*Λόγω του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.